U bent hier:

Marktonderzoek 2024

2025 lijkt ver weg, maar is het niet. Het huidige meerjarenplan 2020 – 2025 voor de vereniging loopt dan af. Ter voorbereiding op het nieuwe plan legt het bestuur goed zijn oor te luister bij de leden. We willen ook goed om ons heen kijken wat er zoal gebeurd in de wereld van fietsreizigers. Welke ontwikkelingen en trends bespeuren we. Hoe informeren reizigers op de fiets zich. Aan welke verenigingsactiviteiten is behoefte. Hoe worden de verschillende media gewaardeerd, zoals tijdschrift, social media en forum. Welke kansen liggen er om als vereniging relevanter te worden. Die informatie halen we onder andere op in een reeks van groepsgesprekken in de periode oktober 2023 en maart 2024. Die gesprekken vinden online plaats in groepjes van 4 tot 8 deelnemers. Wil jij inhoudelijk bijdragen aan zo’n gesprek, als gespreksleider of als gespreksdeelnemer, dan horen wij dat graag.

Gespreksdeelnemers wordt in de aanloop naar het onderzoek gevraagd iets meer over zich zelf te vermelden zodat wij tot een evenwichtige samenstelling komen van de gespreksgroepen. Soms zullen we namelijk de diepte in willen gaan bij een onderwerp en een andere keer willen we meer in de breedte een verkenning doen.

Heb je belangstelling om mee te doen aan het onderzoek dan volstaat voor het moment een mailtje aan secretaris@wereldfietser.nl met in het onderwerpveld ‘deelnemer marktonderzoek’.

Sponsoren


Zoeken